Ónod község honlapja - Moderálási alapelvek
xxxP1030994.jpgonod_var1.jpgP1180559.jpg2013_01_02_149.jpgSajo_3.jpgSajao_2.jpgtajhaz.jpg2012_08_17_073.jpg2012_10_17_014.jpg
Bejelentkezés

Bejelentkezés

Felhasználó név
Jelszó *
Emléklezz rám

Hírek

Moderálási alapelvek

Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll. Reméljük hamarosan minden igényt kielégítő, látványos internetes oldala lesz a községnek.   

Köszönetet mondunk Pongrácz Istvánnak a weboldal elkészítéséért és Géczy Istvánnak a csodás fotóiért. 

A fejlécen elhelyezett ikonokra kattintva fotó-albumokat és videókat tekinthet meg községünk életéről.

  Várjuk az észrevételeiket, javaslataikat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Moderálási alapelvek:

Az onod.hu oldalain a legtöbb cikkhez a Facebook hozzászólás-alkalmazását fűztük. Ezeket a kommenteket törvényi kötelességünk moderálni. Az onod.hu az alábbi szabályokat állította fel a hozzászólások moderálására:

  • A személyeskedés semmilyen formája nem megengedett.
  • Tilos bárkinek az emberi méltóságát megsérteni!
  • Kifejezetten tilos a nemzeti, etnikai, vallási, kulturális, nemi és faji alapú előítéleteknek és megkülönböztetéseknek - akár burkolt formában is - hangot adni! Tilos az obszcén, vulgáris szavak, kifejezések használata!
  • Tilos bármilyen illegális tevékenységre, illetve a Büntető Törvénykönyv hatálya alá eső cselekedetekre felbújtó, ilyen tevékenységet ismertető, részletesen leíró, illetve ehhez segítséget kérő, továbbá nyílt szexualitást leíró/ábrázoló hozzászólások!
  • A hozzászólások tartalmáért az azt író hozzászóló felel.